Google No Play


Hvorfor er mine apps ikke længere på Google Play? Godt spørgsmål. Men det er måske medvirkende, at alle mine apps er gratis, og uden reklamer.

Så Google tjener ikke en cent på mine apps, ihvertfald kun indirekte ved at mine fine gratis apps lokker kunder i butikken.

Så Google Play opfatter åbenbart mine apps som en skidt ting, de kun taber penge på. Så hvis de kan gøre livet surt for mig, så gør de gerne det.

Det er indtil videre den eneste forklaring, jeg har på deres "krig" imod mine apps.

Udelanding

Denne app blev fjernet af Google Play uden anden forklaring end, at den overtrådte Googles politikker (Hvorefter jeg så skulle læse hundredevis af sider med disse).

Og selvfølgelig kunne jeg ikke finde hvad Google Play mente jeg forbrød mig mod, ud fra deres generiske intetsigende besked.

Efter en måned eller to fik jeg efter flere klager endelig at vide, at hvis de tog den danske beskrivelse af min app, og oversatte den til engelsk, blev det danske ord udelanding oversat til this med bogstaverne byttet lidt rundt (jeg tør ikke skrive det her, så bliver jeg nok også bandlyst på internettet).

Det skal lige bemærkes, at appens engelske beskrivelse, skrevet af en engelsk kyndig (mig) selvfølgelig havde det korrekte outlanding.

Så på grund af, at Google Translate ikke har den fjerneste ide om, hvad det danske ord udelanding skal oversættes til, blev min app fjernet. Og det til trods for at ordet this ikke forekommer hverken i den danske, engelske eller tyske beskrivelse af appen. Kun hvis man tager den danske beskrivelse og Google Translater den til engelsk, kan man se dette ord.

Flere klager til både Google Play og Google Translate røg direkte i skraldespanden åbenbart.

Gentagne krav om at få sagen forelagt for bottens chef, blev fuldstændig ignoreret.

StartList og Gliding

Disse apps blev fjernet fordi jeg ikke må bruge GPS til at vise piloten, hvor han er, eller til at udregne hvor lang tid en flyvning har taget.

For StartList kunne jeg godt omskrive appen til at benytte telefonens trykmåler til formålet, men da jeg skrev denne app, havde min telefon ikke en trykmåler.

Begyndte faktisk for Glidings vedkommende at lave de ændringer Google Play synes jeg skulle bruge min fritid på, men efter at have brugt en time på det, uden at være kommet halvvejs, blev konklusionen: Goodby Google Play

wwwToggle

Denne widget er indtil videre ikke fjernet af Goggle Play, men det truer de ihvertfald med.

Jeg forsøgte at opdatere den, og blev i den forbindelse spurgt hvor gammel man skal være for at kunne bruge appen.

Jeg er jo et ærligt menneske, så jeg mente at selv en treårig ville kunne betjene denne overuhyre simple widget.

Uden min accept blev widgeten derefter indlemmet i et eller andet familie foretagende, og derfor betragtet som samfundsskadelig, eller hvad ved jeg.

Selvfølgelig igen med en mail om hvilke mange hundrede sider med politikker man skulle læse, og ingen konkrete påvisninger af hvad de mener, jeg skulle have gjort galt.

Forslag til Google

Hvis nogen fra Google nogensinde skulle læse dette, kan jeg kun sige: Prøv at gå efter the bad guys i stedet for at bekrige ærlige udviklere.

Menneskers kamp mod en AI styret verden?

Jo mere jeg tænker over det, jo mere ligner det, at jeg var ude i en håbløs kamp mod et system styret af AI med ingen mennesker involveret i beslutninger, der vedrører andre mennesker.