Trysil


2005

Snevejr i Norge hele ugen. Det må kunne bruges. Check vejrudsigt, lørdag skulle blive fin med sol og få skyer. Snevejr søndag. Hjemkørslen kan måske blive problematisk, de snakker om snestorm i sydsverige.

Det viste sig at være en god disposition. Ved ankomsten til Trysil lørdag morgen lå der bare 30 cm nysne og ventede og solen skinnede. Se selv billederne

Fin tur. Hjemturen gik også glat. Fin udsigt til svenske biler i grøfterne.

2004

Hvad gør man, når skiene er ved at tørre ind p.g.a. mangel på brug, og der er længe til den "rigtige" skiferie?

En mulighed er at tage til Sverige, men problemet er, at man skal helt op til Åre, hvis det skal undgå at være flade bakker og bare en lille smule kedeligt. Men så er der jo Trysil, lige inden for rækkevidde på en weekendtur, og med hældninger, der på korte stræk nærmer sig de 50 grader, behøver det ikke at være kedeligt. Flasker det sig så også, så web kameraerne viser nyfalden sne op til weekenden, kan det blive en helt god tur, man kan næsten altid finde lidt urørt sne væk fra piste mylderet.

Men der er nu ofte pissekoldt eller vådt og meget tidt tusmørke hele dagen. Her kan du se nogle billeder fra sidst på året skiløbet var ikke noget særligt, men man kan lige som fornemme hvor "højt" solen kommer på himlen i December måned.